ΛΙΒΑΔΙ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ & ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ


Τα σκάφη του Καπετάν Σαργού, ΣΑΡΓΟΣ Ι & ΣΑΡΓΟΣ ΙΙ αναχωρούν κάθε μέρα και για όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, από τον Αη Γιώργη, για μπανιο στην παραλία Λιβάδι του Δεσποτικού και για βουτιες και κολύμβηση με αναπνευστήρα στον Επιτάφιο στην Αντίπαρο.

 Ώρες αναχωρήσεων από τον Αη Γιώργη Αντιπάρου:  11:30 – 12:30 – 13:30 – 15:30 – 17:00.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ είναι στα 35 €, Ανήλικα μέχρι 12 ετών 20 €. Απαιτείται η κράτηση θέσης. Παρακαλούμε καλέστε στο 6973794876

PRIVATE θΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

Ο καπετάν Σαργος σας δινει την δυνατότητα να κλεισετε τα σκάφη του για ιδιωτικες θαλάσσιες εξορμήσεις. Ετσι, θα έχετε ολόκληρο το σκάφος και το πληρωμα του για εσάς και την παρεα σας, εξασφαλίζοντας μια μοναδικη εμπειρία.

Οι PRIVATE ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Είτε θέλετε να επισκεφθείτε τα γύρω νησάκια όπως το ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ, το ΤΣΙΜΗΝΤΗΡΙ ανάμεσα στο Δεσποτικό και την Αντίπαρο, την ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ νότια του Δεσποτικού ή να εξερευνήσετε τα καταπράσινα και διάφανα νερά του ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ και τις κρυφές ακτές τις Αντιπάρου και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες όπως, καταδύσεις με αναπνευστήρα, βουτιές ή και ψάρεμα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο 6973794876.